Belangrijke informatie!

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met Kellyhofman.nl via de Shop.

Betaling
Na je bestelling krijg je per e-mail een bevestiging. In dit bericht staat een ordernummer en het product/de producten die zijn besteld. Je krijgt zo spoedig mogelijk na de bevestiging een factuur toegestuurd. Wanneer de betaling niet binnen 10 werkdagen bij Kellyhofman.nl binnen is, komt de bestelling te vervallen. Bestellingen worden pas geleverd als het totale bedrag op onze rekening staat.

Levertijd
De voorradige producten worden onder normale omstandigheden, binnen 3 werkdagen na binnenkomst van betaling geleverd. Gepersonaliseerde producten worden binnen 2 weken na binnenkomst van betaling geleverd, tenzij anders wordt aangegeven door Kellyhofman.nl.
Kellyhofman.nl behoudt het recht de bestelling te annuleren en, indien van toepassing, het reeds overgemaakte bedrag terug te storten.

Verzending en kosten
De verzendkosten zijn gebaseerd op zendingen op basis van de huidige normale PostNL-verzendkosten. Verzenden gebeurt voor eigen risico van de klant. Kellyhofman.nl zorgt ervoor dat de producten goed en veilig verpakt worden en wordt jouw bestelling per brievenbuspost of pakketpost geleverd. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij Kellyhofman.nl tot het moment van bezorging aan de koper.
De bestelling ophalen bij Kellyhofman.nl in Enschede is ook mogelijk. Dit moet aangegeven worden bij de bestelling.

Retour
Omdat elk artikel uniek is en er verschillende materialen worden gebruikt, kan het iets afwijken dan de foto ervan op de website.
Wanneer een bestelling niet aan je wensen voldoet of beschadigd tijdens de zending, kun je dit binnen 14 dagen aan Kellyhofman.nl melden via het contactformulier op de website. Kellyhofman.nl zal zo spoedig mogelijk per mail reageren en de retour in werking zetten (als de reden binnen de volledige algemene voorwaarden voldoet). De verzendkosten zijn voor eigen rekening, tenzij anders wordt aangegeven door Kellyhofman.nl.

Copyright
Tenzij anders vermeld ligt het auteursrecht te allen tijde bij Kellyhofman.nl.

  Hier kunt u de volledige algemene voorwaarden inzien.


Algemene voorwaarden Grafisch ontwerp
Op de werkzaamheden van Kellyhofman.nl als grafisch vormgever zijn apparte voorwaarden van kracht. Deze kunt u hier inzien.
Deze voorwaarden worden bij elke offerte bijgevoegd.


<< Naar Informatie