Belangrijke informatie!

Kellyhofman.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Kellyhofman.nl gebruikt jouw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zal Kellyhofman.nl deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Kellyhofman.nl zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw bestelling.


Kellyhofman.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een bestelling plaatst, hebben we jouw naam, e-mailadres en afleveradres nodig om de bestelling uit te voeren en jou van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen bij Kellyhofman.nl zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaat zij met jou toestemming je persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot de bestelling en het gebruik van de diensten op.
  • Als je bij Kellyhofman.nl een bestelling plaatst bewaard zij je gegevens, zodat je deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
  • Gegevens over het gebruik van Kellyhofman.nl en de feedback die ze krijgt van haar bezoekers helpt haar om deze website verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Kellyhofman.nl verkoopt je gegevens niet
Kellyhofman.nl zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van de bestelling. Door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Vragen?
Indien je nog vragen mocht hebben over de Privacy statement van Kellyhofman.nl, dan kun je contact met Kellyhofman.nl opnemen via het contactformulier. Zij helpt je verder als je informatie nodig hebt over jouw gegevens of als je deze wilt wijzigen.


Wijzigingen in de Privacy statement
In geval wijziging van de Privacy statement nodig mocht zijn, dan vind je op deze pagina altijd de meest recente informatie.

<< Naar Informatie