Welkom!
ontwerpen

Ontwerpen

maken

Creƫren

klant is

Klant is koning

Wie is Kellyhofman.nl

kellyhofmanIk ben Kelly Hofman, grafisch vormgever met een passie voor beeld, compositie en de emotie die daarbij hoort.

Sinds 2008 ben ik zelfstandig ondernemer. Mijn grafische diensten zijn onder andere gericht op startende (lokale) ondernemers, omdat ik het belangrijk vind dat startende (lokale) ondernemers elkaar ondersteunen in het opbouwen van een succesvolle onderneming. Een succesvolle onderneming start met een goede huisstijl en goede marketing… daar kan ik bij helpen.

Er gaat geen dag voorbij zonder creativiteit. Ik zeg altijd: “Maak van je hobby je werk en van je werk je hobby”. Onder dat motto ben ik gestart, naast het grafische werk, met originele handgemaakte knuffels en accessoires. In het begin maakte ik gepersonaliseerde kraamcadeaus voor de pasgeborene in mijn vriendenkring, er kwam steeds meer vraag of ik dit ook voor anderen wilde maken… maar natuurlijk! Hoe leuk is het nou om een uniek kraamcadeau weg te geven of te krijgen?

In 2015 ben ik gestart met de opleiding pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Creativiteit bevordert de ontwikkeling van een kind. Als pedagogisch medewerker kan ik met het overdragen van mijn creativiteit, daar aan bijdragen. Daarom organiseer ik op aanvraag creatieve workshops.